ВІРТУАЛЬНА ВИСТАВКА «ЛЮБОВ ПІД ЧАС КАРАНТИНУ»

06.04.2020
Виставковий рух ХДАДМ теж долучається до віртуальної реальності.
Проєкт «Любов під час карантину» представляють:
надихач – викладач кафедри графічного дизайну Надія Величко,
однодумці – студенти 2 курсу кафедри графічного дизайну:
Анна Бут
Марія Глушко
Марія Голдиш
Марія Гулька
Єлизавета Кулікова
Олександра Літвінова
Тетяна Павлова









АННА БУТ

Ніщо не трапляється просто так. Можна довго дискутувати на тему сьогоденної пандемії та її першопричини. Дехто вірить версіям, що поширюють ЗМІ, дехто вважає, що вірус був створений штучно, але правду ми, на жаль, ніколи не дізнаємося. У наших силах лиш зробити висновки з цієї жахливої ситуації, та докласти максимум зусиль, щоб наступну пандемію спричинив не черговий страшний вірус, а доброта. На щастя, швидкість її поширення у світі повністю у нас під контролем:)

















«Ukraine Heart» МАРІЯ ГУЛЬКА

У кожного є далекі родичі чи просто не байдужа людина, за яких переймаються і хвилюються в такий неспокійний час. Серце рветься до рідних людей і б'ється поруч з ними. Всі думки і почуття звернені до них.

















«Усамітнення» МАРІЯ ГЛУШКО

Під час карантину декі люди і досі продовжують виходити на вулицю на прогулянки, забуваючи, що нарешті у кожного з нас з'явилася можливість врятувати світ сидячи удома. Своєю роботою я закликаю людей не покидати свої домівки, та замість панікувати насолоджуватися усамітненням. Адже доки всі скуповують гречку та туалетний папір, можна просто подивитись фільм, пограти в улюблену гру або випити чаю.
























Перезавантаження МАРІЯ ГОЛДИШ

У своєму плакаті я хотіла звернути увагу людей на позитивні аспекти всесвітньої пандемії. Вірус залякав всіх людей, змусив багатьох з нас перейти на самоізоляцію, але у кожної монети є і інша сторона. За період карантину природа почала розквітати через зупинку роботи деяких підприємств і скорочення появи людей на вулицях міст. Все зараз переживає перезавантаження, як би бере паузу для того щоб з новими силами взятися за кинуті в похапцем справи.
















«Last meter» ЄЛИЗАВЕТА КУЛІКОВА

Паника - вполне естественная реакция на опасность, необходимая для активизации животного механизма "бей-беги".
Но с течением эволюции люди научились овладевать своими эмоциями, простыми словами "брать себя в руки".
И сейчас, когда мы так нужны своим близким, самое время это сделать.

























«Friendly reminder» ОЛЕКСАНДРА ЛІТВІНОВА

На моєму плакаті я зобразила стікер, який зазвичай використовують у офісі для того, щоб залишати нагадування.
В офісах люди звикли працювати у команді та разом вирішувати важливі проблеми, але наразі перед людством стоїть така проблема, вирішення якої залежить від кожного з нас, а саме від того, як ми притримуємося режиму самоізоляції. Тому для того, щоб самому бути в безпеці, а також дбати про людей, які нас оточують, мій плакат нагадує усім про те, що краще залишатися вдома та, якщо це можливо, працювати вдома.

















ТЕТЯНА ПАВЛОВА

Кожна людина индивид, але всі ми створені з однієї глини. Ми велика бактерия, ми вірус набагато сильніший ніж якась корона, тому ми обов'язково її здолаємо.