УГОДА ПРО СПІВПРАЦЮ МІЖ НАЙБІЛЬШИМИ МИСТЕЦЬКИМИ ВИШАМИ УКРАЇНИ

17 березня 2016 року три найбільші мистецькі ВНЗ України, а саме Національна академія образотворчого мистецтва і архітектури (НАОМА), Львівська національна академія мистецтв (ЛНАМ) та Харківська державна академія дизайну і мистецтв (ХДАДМ) підписали у Львові угоду про довготривалу співпрацю. Ця подія має історичне значення та є стратегічно-важливою в контексті ефективного розвитку мистецької освіти в Україні.

Ця угода укладена з метою вироблення спільної позиції у відстоюванні інтересів вищих мистецьких навчальних закладів України, розширення співпраці та зміцнення різнобічних зв’язків у сфері організації та забезпечення навчально-виховного та науково-методичного процесу, проведення практики, обміну досвідом, інноваційними технологіями тощо.

На підставі чинного законодавства України та Статутів вищих навчальних закладів, в особі ректора НАОМА Чебикіна Андрія Володимировича, в.о. ректора ЛНАМ Шафран Роксолани Степанівни та першого проректора ХДАДМ Соболєва Олександра Валерійовича уклали дану Угоду.

Текст угоди

За матеріалами сайту ЛНАМ