КАФЕДРА СОЦІАЛЬНО-ГУМАНІТАРНИХ ДИСЦИПЛІН:
СЕКЦІЙНІ ЗАНЯТТЯ З ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ

Кафедра соціально-гуманітарних дисциплін пропонує наступні секції з фізичного виховання
(Запис до секцій - корпус 3, ауд 203, тел: 050 669 19 44):

Оздоровчий біг (кросс) (скорочення від crosscountryrace або crosscountryrunning, крос кантрі рейс або крос кантрі раннінг — «біг по пересіченій місцевості») — одна з дисциплін легкої атлетики. Траса кросу не має жорсткої міжнародної стандартизації. Зазвичай траса проходить по пересічній місцевості в лісовій зоні або на відкритому просторі. В якості покриття може виступати трав'яне або земляне покриття.

Кросфіт - це спорт, де використовуються багато суставні, енергоємні рухи, які об'єднується в безперервний комплекс вправ, із за діянням власної ваги, вільної ваги і циклічної роботи, основа якого лежить на принципах функціональної варіативності і непередбачуваності виконуваних фізичних завдань, що як наслідок дає можливість змагальним шляхом виявити найбільш фізично підготовлених людей.

Волейбол - спортивна гра з м’ячем, у якій дві команди змагаються на спеціальному майданчику, розділеному сіткою.

Фітнес – це напрямок масової, спортивної й оздоровчої фізичної культури, який спрямований на покращення загального стану організму людини, його тренованість та здатність опиратись негативним впливам зовнішнього середовища шляхом виконання простих та комплексних вправ в музичному супроводі чи у визначеному такті, допомагає в корекції форм та ваги тіла та дозволяє закріпити досягнуті результати.