КІСІЛЬ МАРИНА ТА ВИХОВАНЦІ КАФЕДРИ ДИЗАЙНУ ТКАНИН І ОДЯГУ
НА KHARKIV FASHION

11-13 жовтня 2018 року відбулася значна подія міста - Kharkiv Fashion.
Кафедра «Дизайну тканин та одягу» факультету «Дизайн середовища» Харківської академії дизайну і мистецтв взяла активну участь у проведенні заходу.
В рамках Fashion Business Forum з доповіддю «Конкурси молодих дизайнерів одягу: досвід Харківської державної академії дизайну і мистецтв» виступила завідуюча кафедри, доцент, кандидат мистецтвознавства Кісіль Марина.
Студенти першого курсу практикувалися у якості волонтерів.

Приємним сюрпризом стало запрошення до участі у заході студентки магістратури Маслій Вікторії, що отримала перемогу у конкурсі Start Fashion.
На головному подіумі було продемонстровано колекції випускниць кафедри: Гелли Катерини,
Литвинюк Лідії, Марковськоі Яни
.

Прикрасив Forum показ колекції, яка стала результатом співпраці молодих дизайнерів ХДАДМ і громадської організації «Креавіта». Метою створення подіумних колекцій за принципами універсального дизайну було адаптувати продукт дизайну і надати можливість бути активними учасниками суспільного життя та культурних заходів всім, без виключень.
Автори колекцій - студентки магістратури Скляр Анастасія та Яворська Катерина.
Над проектом колекції для людей з інвалідністю працювали студенти 3 курсу: Нотченко Христина, Ажимова Анастасія, Кононенко Вікторія, Лобко Марина, Бабич Ксенія, Можаєва Єлизавета.
Керівник - викладач Гахова Аліна.

Велика подяка всім, хто брав участь у святі моди!