"ДЕНЬ ОДНІЄЇ ВУЛИЦІ" НА ВУЛИЦІ МИСТЕЦТВ

Більше ніж півроку фестиваль "День однієї вулиці" залучає харків'ян до вивчення історії різних куточків міста, знакових подій та відомих мешканців Харкова. Першими був Полтавський шлях та вул. Гоголя, a 17 квітня справжнє свято було влаштоване на нашій вулиці - вулиці Мистецтв.

Усі бажаючі могли прослухати екскурсії, в тому числі від викладачів кафедри мистецтвознавства Андрія Корнєва та Володимира Тарасова, дізнатись більш про техніку офорту від В. Христенка.

Окрім того до програми входили ціла низка цікавих виставок: можна було роздивитись старовинні Харківські листівки, роботи всесвітньо відомого чернівчанина, архітектора, митця, Ф. Кіслера в мистецтвознавчій лабораторії новітнього корпусу Академії, та надихаючі будиночки та малюнки маленьких вихованців студії "Darvina 16" в рамках проекту "Хундертвассер - ти прекрасний!" в Худпромлофті.

Академія гостинно зустріла всіх відвідувачів, продемонструвавши творчі та академічні роботи студентів різних кафедр в старому корпусі, а також запропонувавши майстер-класи з каліграфії, петриківського розпису, кераміки від ведучих икладачів ВНЗ

Фото: Аліна Башликова