ПАТРІОТИЧНИЙ ТИЖДЕНЬ В ХДАДМ

14 лютого в ХДАДМ, під патронатом ректорату, за участю викладачів кафедр українознавства та соціально-гуманітарних дисциплін, була розпочата акція «Патріотичний тиждень». Першим заходом в межах акції стала лекція-диспут "Маніпуляція масовою свідомістю в умовах інформаційних війн", що пройшла у червоній залі Hudpromloft. Під час лекції відбулась презентація монографії директора Департаменту культури і туризму Харківської ОДА Олега Анатолійовича Яцини "Кузнецы российского шовинизма". Крім викладачів і студентів ХДАДМ захід відвідали представники громадських організацій, місцевих медіа. Після презентації автор передав екземпляр книги до бібліотеки ХДАДМ.

Після заходу О.А. Яцина відвідав присвячені тижню виставки патріотичного плакату. Домовилися про співпрацю ХДАДМ з Департаментом культури і туризму в питаннях патріотичного виховання студентської молоді.

Активними учасниками «Патріотичного тижня» стали і самі студенти Академії. Так, З курс спеціалізації "Промисловий дизайн" підготували доповіді і презентації за темою "Концепт національного – рушійна сила розвитку української літератури кінематографу, образотворчого мистецтва та дизайну".

"Як і інформаційні технології використовуються під час гібридної війни? Як протистояти масовому зомбуванню?" - цим актуальним питанням були присвячені доповіді студентів спеціалізації «Мультимедійний дизайн». З великим хвилюванням також було вислухано доповіді про сучасних героїв України – воїнів і волонтерів АТО: Василя Сліпака, Тетяна Ричкову, Катерину Луцик, Павла Чорія та інших.

Чудові об'єкти українського ландшафтного дизайну – майбутнє європейського туризму репрезентували студенти 3 курсу факультету ДС.