ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ

у відкритому всеукраїнському конкурсі медіа-арту
"АRT-MOTION"

95! У жовтні 2016 року ХДАДМ — провідному дизайнерському вузу України виповнюється 95 років. Солідний вік академії аж ніяк не заважає їй не тільки підтримувати традиції, але і розвивати нові тенденції в дизайні. Активним провідником цих тенденцій є кафедра Мультимедійного дизайну, створена в академії 16 років тому. Також в організації конкурсу приймає участь кафедра Візуальних практик — найновіша з кафедр ХДАДМ, зорієнтована на розвиток та впровадження в освітню систему вишу актуальних спрямувань візуальних мистецтв. Ми прагнемо активно розвивати міжвузівські і міжнародні зв'язки, налагоджувати контакти і співробітництво. Ми готові ділитися своїми досягненнями і підтримувати колег із споріднених вузів і кафедр, щоб разом виховувати нове покоління студентів, майбутніх творців українських мультімедійних продуктів світового рівня.

Тема «Art-motion». Тему конкурсу відбиває її назва, що втілює в собі концептуальне рішення. Моціон, рух, свіже повітря — все, що спонукає до спокійного і вдумливого мистецького аналізу оточення та простору, до натхнення. І нам цікаво, як саме це впливає на процес творчого пошуку образів і його відображення у мистецтві.

Організатори конкурсу: кафедра Мультимедійного дизайну і кафедра Візуальних практик Харківскої державної академії дизайну і мистецтв.

Мета конкурсу: популяризація медіа-арту, мультимедійного дизайну і вітчизняної анімації, обмін досвідом між школами мультимедіа, розширення творчих контактів з професійними студіями медіа-арту, моушн-дизайну і анімації, можливість продемонструвати свою кваліфікацію аудиторії.

Скачати ПОЛОЖЕННЯ (.doc)
Скачати АНКЕТУ (.doc)

Контактна інформація

З усіх питань організації та проведення конкурсу звертатися
за телефоном: 093 682 1284.
E-mail: multimedia@ksada.org
Контактна особа: Сухорукова Людмила Андріївна