ЕКСКУРСІЯ МУЗЕЄМ «4-TH BLOCK»

8 листопада 2019 року студенти 3 курсу Національного університету цивільного захисту України, діяльність якого спрямована на захист населення, територій та навколишнього природного середовища від надзвичайних ситуацій, викликаних радіоактивним, хімічним та біологічним зараженнями, відвідали Музей еко-плакатa «4-ий БЛОК».

Студенти були ознайомлені з історією створення Музею, а також із прикладами плакатного мистецтва, які демонструють вміння художника розкрити проблему соціального, екологічного або культурного характеру за допомогою символів і знаків, наповнених метафорами, асоціаціями та емоційним навантаженням.

Відвідувачі змогли переконатися, як гарний дизайн плаката здатен підвищити в людині почуття відповідальністі за загрозу виникнення техногенних катастроф та забруднення довкілля. Сподіваємося, що колекція Музею стане корисним матеріалом для просвіти молодого покоління в питаннях екологічної грамотності.

Запрошуємо викладачів, учнів та студентів навчальних закладів різного спрямування відвідати Музей еко-плаката «4-ий БЛОК» (Харків, вул. Мистецтв, 11). Довідки за телефоном +38 067 301 46 77.