ХІІ МІЖНАРОДНИЙ ФЕСТИВАЛЬ ІНОЗЕМНИХ СТУДЕНТІВ ТА ГРОМАДЯН

1 грудня відбувся ХІІ Міжнародний фестиваль іноземних студентів та громадян. Фестиваль проводився Харківською міською громадською організацією іноземних студентів за підтримки Харківської обласної державної адміністрації та Харківської міської ради. Серед почесних гостей були присутні Надзвичайний та повноважний посол Республіки Судан в України Анас Ельтаєб Ельгаілані та Ісламської Республіки Афганістан в Україні Мохаммад Акбар Мохаммаді, консул Арабської Республіки Єгипет в Україні Марва Махмуд, голова єгипетського земляцтва в Україні Валід Атия, головний редактор інформаційного порталу «Україна по-арабськи» Мохаммад Фараджаллах, представник посольства Азербайджанської Республіки з гуманітарних, консульських та організаційно-протокольних питань в Харкові Іскандер Заманов, та інші.

Участь у фестивалі взяла творча молодь з десятка країн Сходу, Азії та Африки.

В рамках фестивалю відбувся показ мод жіночого одягу з колекції «За народними мотивами». Студентки з Китайської Народної Республіки та Таджикістану, які вчаться в нашій академії, виступали в якості моделей.

За активну участь були нагороджені дипломами Харківської міської ради начальник відділу міжнародних зв'язків Ульянова Тамара Петрівна та студентка 6 курсу факультету «Образотворче мистецтво» Тан Цяньжуй.