УРОЧИСТЕ ЗАКРИТТЯ ДИЗАЙН-ФОРУМУ (ФОТОРЕПОРТАЖ)


П'ть днів Міжнародного форуму "Дизайн-освіта 2015" промайнули у вирії яскравих подій та вражень. Й ось наступила найбільш хвилююча мить підбиття підсумків та нагородження дипломантів форуму - церемонія закриття.

Урочисту атмосферу вечора доповнив своїм співом хор Харківського національного університету мистецтв ім. Котляревського.


Від імені Харківської обласної адміністрації привітала організаторів форуму заступник голови губернатора Юлія Світлична. Також вона нагородила почесними грамотами професорів та викладачів академії - Олександра Соболєва, Вікторію Бондаренко, Віталія Голобородька, Віктора Погорельчука, Дар'ю Хрисанфову.





Подякували за можливість взяти участь та поділится своїм досвідом наші закордонні гості із Литви та Китаю.

Відмітив успіхи Дизайн-форуму й ректор НАОМА та прездинет Нац. академії мистецтв Андрій Чебикін. Він же вручив почесні дипломи АМУ переможцям конкурсу академічного рисунка.



Після цього з рук ректора ХДАДМ отримали свої нагороди представники ВНЗ, що брали участь в конкурсі дипломних робіт дизайнерських шкіл та дизайн-проектів у номінаціях.







Дизайн-форум добіг кінця. Але якраз тепер починається найцікавіший етап, адже вже незабаром усі учасники розпочнуть серйозний аналіз отриманого досвіду, спробують втілити його в реальні проекти. Форум не обмежується лише тижнем роботи: це не просто огляд досягнень різних мистецьких та дизайнерських шкіл - це той заряд творчої енергії та мотивації, що надає нових сил для пошуків на два роки вперед... до нового Форуму!