ДИЗАЙН-ФОРУМ: 12.10.2015 - Хроніка дня

Хроніка інших днів Дизайн-Форуму

12.10.

11.30. Перший день VIII Міжнародного офруму "Дизайн-освіта 2015". Проходить реєстрація представників ВНЗ з усієї України.


Повним ходом йде підготовка усіх локацій, де проводитимуться численні заходи Дзиайн-форуму, формується виставка дипломних робіт дизайнерських шкіл.



14.00 Відбулось урочисте відкриття "ХУДПРОМLOFT". Організатори (адміністрація та викладачі Академії) висловили сподівання, що це стане місцем спілкування, взаємообміну різних дизайнерських та мистецьких професій, місцем, де народжуються ІДЕЇ!




Видовищною складовою відкриття стала відеопроекція - робота студентів 3 курсу кафедри мультимедійного дизайну. Сподіваємось, що це лише перша ластівка серед таких цікавих експериментів із дизайном, арт-простором та комп'ютерними технологіями.



14.30. Усі бажаючі могли взяти участь у відкритому майстер-класі з друкарських технік.

16.30. Насичений день завершився цікавою, авангардовою за духом виставою театру "Публіцист" "Мобі Дік. Відплиття". Це постановка роману Германа Млевіла "Мобі Дік, або Білий кит", створеного ще в середині 19 ст. Проте творцям спектаклю, які називають його "картиною в дії", вдалось за допомогою цікавої сценографії та роботи з пластикою вдихнути в текст Мелвіла нове життя. Дійсно, потужна візуальна складова гармонійно доповнює та підсилює текст, занурюючи глядача з головою в атмосферу дійства.