МАЛЕНЬКИЙ ПРИНЦ. ХНАТОБ. ФОНОВІ АНІМАЦІЇ

Восени цього року ми отримали можливість взяти участь у створенні вистави «Маленький принц» в Харківському Національному Академічному театрі опери та балету. Це не перший наш проект для театру, але, напевно, найважливіший, бо ХНАТОБ вважається одним із найбільших театрів Європи.

З вересня 2016 року ми включилися в напругу емоцій, оскільки терміни для випуску цього сплаву балету, опери і мультимедіа були фактично нереальними. Може, тільки так, у стислі терміни і з'являється незвичайний результат...



Нам було зрозуміло, що визначитися в художньому рішенні і технології фонових анімацій спочатку — значило не «завалити» проект. Не було часу для пробних варіантів, експериментів і дискусій. Ми відразу запропонували пастельний малюнок. На щастя, такий наш підхід був підтриманий головним художником вистави Олександром Лапіним.

Розробкою проекції займалося дві групи 3-го курсу кафедри «Мультимедійний дизайн». Начебто, все вийшло, судячи з аншлагу і овацій залу. Хоча більша частина цього успіху відноситься, звичайно, до танцюристів балету, музикантів оркестру, інтенсивній роботі випускової групи. Ми раді, що причетні до цього свята.

Учасники проекту з розробки фонових анімацій:

Бабічева Світлана, Бондаренко Юлія, Ворона Марія, Дудка Олександра, Ковальова Діана, Кравченко Юлія, Лемента Катерина, Литвинова Анастасія, Нікітенко Олена, Панченко Іван, Ривкіна Олександріна, Соломащенко Дар`я, Чадаєва Дар`я, Шаповалова Анастасія.

Керівник проекту: Михайло Опалєв.